Luk

Menu

NYT i Søhesten: REMA 1000 AquaCamp 4.-6. august 2022

 

I samarbejde med Dansk Svømmeunion og REMA 1000 inviterer Svømmeklubben Søhesten dig til årets sjoveste camp i uge 31 fra 4.-6. august 2022

for kun 450 kr.

Søhestens REMA 1000 AquaCamp er for alle børn i alderen 8-12 år uanset niveau - og du behøver ikke være medlem af svømmeklubben.

AquaCamp foregår torsdag til lørdag kl. 9-15, og du vil så vidt muligt komme i en gruppe ud fra alder og svømmeniveau, så du får mest ud af tiden i vandet.


Du kommer til at opleve et hav af van(d)vittige aktiviteter både i og uden for bassinet. Du vil få svømmeundervisning minimum 2 timer om dagen og vil hurtigt komme til at føle dig mere sikker i vandet. Vi lover dig, at det bliver supersjovt :-)

Du vil blive undervist af vores unge, søde og dygtige svømmetrænere, der også står for aktiviteterne - så glæd dig, de har helt sikkert noget spændende på programmet. 

Medbring madpakke (klubben serverer frisk frugt og saft), svømmetøj, svømmebriller, godt med håndklæder, udendørs tøj og sko til fysisk aktivitet. Hver dag vil der være mange varierende aktiviteter i svømmehallen og udendørs.

Du kan også glæde dig til at modtage en flot AquaCamp T-shirt, AquaCamp diplom samt goodiebag med bl.a. svømmebriller, badehætte og drikkedunk.

Tilmeld dig nu - prisen er kun 450 kr.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via Messenger på vores Facebookside eller på www.sohesten.dk

Vi glæder os til at se dig til nogle våde, sjove og van(d)vittige dage i Hjallerup Svømmehal.

Med sportslig hilsen

Søhesten

 

Se her for pakkeliste og tidsplan

Tilmelding er lukket