Luk

Menu

Her kan du finde information om de forskellige hold i vores svømmeklub - både for børn og voksne. Vi spænder bredt og der vil altid være et hold for dig - uanset hvilke forudsætninger du har.

Vi gør opmærksom på, at de fleste af vore hold deler bassin med et andet hold. Det samlede antal børn i bassinet overstiger dog ikke de tidligere år.

Klik ind på fanerne til venstre for information og tilmelding.

 

Prøvetime

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke prøvetime, da man kan risikere, at der ikke er plads på holdet man gerne vil på, hvis man beslutter sig for at gå til svømning. Så vi anbefaler at tilmelde sig og så tilbyder vi at tilbagebetale kontingent, hvis man inden 15. September fortryder.

 

Fortrydelse?

Og er du i tvivl, så meld dig endelig til - Svømmeklubben returnerer kontingentet indtil søndag den 15. september, hvis du fortryder eller bliver forhindret i at deltage resten af sæsonen.

 

Venteliste?

Vores system håndterer ikke ventelister hensigtsmæssigt, så dem opretter vi desværre ikke. Vi kan kun opfordre til at holde øje med hjemmesiden her, hvor status for hvert hold fremgår i fanerne til venstre.