Luk

Menu

39132049_1458856520881953_7769838766109229056_n.jpg

HUSK at tilmelde jer årets juleafslutning samt julebal 2018

 

Tilmelding til sæsonen 2018/19

Vi gør opmærksom på, at det er muligt at tilmelde sig den nye sæson fra 01/07-2018. Oprykning bør kun ske efter trænerens anvisning, så vi henstiller på at der tilmeldes på samme niveau som sidste sæson, medmindre andet er aftalt. Dette anbefales for at sikre den bedste svømmesæson for alle parter. 

Gå ind under menupunktet svømning, find dit hold og tilmeld. Når du tilmelder dit barn, skal dette gerne ske i barnets navn. Det er let at oprette en profil på barnet under tilmelding, og på den måde får vi koblet de korrekte navne på når der skal tilmeldes til stævner, træningslejr o.s.v. På forhånd tak for jeres hjælp i den forbindelse.

 

Klubaftale med Watery

Står du eller dit barn og mangler udstyr - alt i drikkedunke, pullbuoys, badetøj, stævnetøj  - både til begyndere, den voksne og konkurrence-svømmeren. Daniel har det hele - Du kan hoppe direkte til Watery ved at følge dette link.

Brug rabatkoden: "Søhesten15" og få 15%. 

 

Velkommen til vores nye hjemmeside

Velkommen til Svømmeklubben Søhesten. Vi gør opmærksom på at vores nye hjemmeside stadig er under udvikling, men håber at du finder de informationer du har brug for. Nyhedssiden bliver opdateret med... Ja, nyheder :) På Søhesten finder du mere generel information, galleri, kalender, bestyrelse osv. Under svømning har du mulighed for at klikke dig igennem vores forskellige hold, således du kan finde det rette for netop dig eller dit barn. Konkurrencesiden henvender sig til konkurrenceafdelingens svømmere og forældre - her bliver ligeledes opdateret med resultatlister. Handicapafdelingen har naturligvis også sin helt egen plads, og under stævner vil aktuelle stævner løbende blive slået op, samtidig med at der informeres på nyhedssiden herom. 

Skulle du have spørgsmål er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

 

Mangeartede muligheder for aktiviteter i vand

Søhesten udbyder et væld af forskellige hold der tilbyder svømme-relateret læring og aktiviteter.
Holdene spænder bredt ligefra personer der ønsker at overvinde vandskræk, børnehold, Aqua Fitness og til traditionel konkurrencesvømning.


Svømmeklubben Søhesten tilbyder:

Et opvarmet bassin på 12,5 m. x 25 m.
En vandtemperatur på 26 grader på hverdage og 30 grader i weekenden.
En vanddybde på 3 m. i den dybe ende og 1 m. i den lave.
Lån af svømme-bælte, -luffer og -fødder.
Omklædningsfaciliteter med aflåste skabe (husk en 20'er) samt sauna.

 

 

 

 

 

 

Støt vore sponsorer - De støtter os